klinikken_facade

Ryg- og lændesmerter

Ryg- og lændesmerter

På Herning akupunkturklinik har vi stor succes med vores behandling af ryg og lændesmerter. Kinesisk akupunktur er en super effektiv behandlingsform til både spændinger, smerter og andre rygproblemer.

Vi har i de sidste 13 år, hjulpet flere hundrede kunder på dette område. Vi behandler alle former for rygproblemer. Her under lænde og iskias smerter, diskusprolaps, skoliose, scheuermann smerter, piskesmæld, hold i ryggen osv.

Et behandlingsforløb tager typisk 3-6 behandlinger. Ved diskusprolaps og lignende kan det dog kræve lidt flere behandlinger og i meget sjældne tilfælde, kan vi ikke hjælpe.

Hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig, så ring og få en snak om din specifikke rygproblemer.

Behandling af ryg- og lændesmerter

Vi behandler med kinesisk akupunktur. Vi har mange forskellige teknikker og metoder, som vi benytter. Nogle af de virkelig effektive metoderne, har vi med hjem fra vores efteruddannelser på det kinesisk medicinske universitet i Kina. I mange tilfælde sætter vi mild strøm til nålene, hvilket kan give en kraftigere stimulering og dermed give en stærkere effekt.

Se en behandling af rygsmerter i videoen herunder.

Kundehistorier

Claus fra Viborg kom med kraftige lændesmerter, som trak ned i benet. Han havde gået med smerterne i en længere periode. Han havde bedring efter første behandling, markant bedring efter 3. behandling. Claus var helt smertefri efter 5 behandling. Dette er et typisk behandlingsforløb for rygproblemer.

Tilskud og priser

På Herning akupunkturklinik er alle behandlere RAB registreret, hvilket gør det muligt at få dækket behandlingerne, af de fleste sundhedsforsikringer.

Sygeforsikring Danmark giver tilskud.
Til første behandling 115 kr.
Efterfølgende behandlinger 75 kr. (maks. 715 kr. om året i alt).
Vores priser uden tilskud er 450 kr. pr behandling.

Ring og book en tid på tlf. 24 94 10 42.