Fransk Posturologi

Fransk posturologi

Fransk posturologi er et fantastisk helbredelsessystem, specielt til ryg-, nakke- og kæbeproblemer samt hofte-, knæ- og fodproblemer.

Posturologi er kort sagt rettelse af skæv kropsstilling. Det er meget anerkendt i Frankrig og Spanien, og resultaterne er forbløffende gode. En af de helt førende inden for posturologien er den franske læge og forsker Dr. Michel Marignan, som i mange år har forsket i kropsstilling og i kroppens symmetri.

Når en patient f.eks. har ondt i ryggen, er det som regel fordi, han går rundt med skæv kropsholdning. Når man har gået med det i længere tid eller ved evt. hårdt arbejde, fremkalder det smerter, slitage og evt. diskusprolaps. Patienten har ofte fået af vide, at årsagen til den skæve kropsstilling er, at det ene ben er for kort. Patienten får derfor en sål i skoen. Dette er meget uheldigt og i de fleste tilfælde desværre en meget forkert diagnose, som kun vil føre til en livslang sygdomsproces med uendelige behandlinger. Det ene ben er ikke for kort, med mindre, man har haft brækket benet, siger Dr. Michel Marignan.

Hvis det er en forstyrrelse i det posturologiske system – og det er det for det meste –  kan man rette kropsholdningen op, og patienten vil ikke længere have smerter i ryggen.

Går du derfor rundt med en sål i skoen og stadig har hyppige rygsmerter, så er det en god ide at opsøge en fransk posturolog.