klinikken_facade

Overgangsalder og hormonelle forstyrrelser

På Herning Akupunkturklinik har vi stor erfaring og super gode resultater med behandling af overgangsaldersymptomer og hormonelle forstyrrelser.

Kinesisk akupunktur er en utrolig effektiv behandlingsform til at fjerne overgangsaldersymptomer, som nattesved, hedeture, søvnproblemer, tørre slimhinder, humørsvingninger osv.  Vi har i de sidste 13 år hjulpet rigtig mange kunder på dette område. Flere af de metoder vi bruger på klinikken, har vi bl.a. med hjem, fra vores efteruddannelser på kinesisk medicinske universiteter i Kina.

Forventet effekt med akupunktur

I et typisk behandlingsforløb er hedeture og nattesved væk eller kraftigt reduceret efter ca. 6 -8 behandlinger. Det samme gælder for tørre slimhinder og søvnproblemerne.

I forhold til humørsvingningerne et de typisk balanceret, efter et par behandlinger, ofte mærker man allerede lidt bedring efter første behandling.

I sjældne tilfælde, ved meget svære kunder, kan vi være oppe på 10 – 12 behandlinger, før overgangsaldersymptomerne er væk eller reduceret.

Behandling med akupunktur

Ved behandlingen af overgangsalder stilles først en individuel kinesisk diagnose. Her spørger vi bl.a. ind til forskellige symptomer, som knytter sig til de forskellige indre organer. Samtidig stilles der en tunge diagnose. Herefter behandles der med kinesisk akupunktur, på forskellige punkter på kroppen, med henblik på at stimulere og styrke de indre organer, som er i ubalance. Vi kan også behandle med fransk øreakupunktur, her under bl.a. hypothalamus-punkter, med henblik på at stimulere hormonbalancen.

Behandlingen gør som regel ikke ondt, man mærker kun en smule, lige når den tynde nål sættes i, efterfølgende ligger man og slapper af og mærker dem ikke mere.

Succeshistorier fra hverdagen

Inger Madsen kom til klinikken med hedeture både dag og nat, samt store humørsvingninger. Allerede efter første akupunkturbehandling var humøret balanceret og i top. Efter 4. behandling var hedeturene væk og humøret stadig højt.

Tove Johannesen havde hedeture hver nat, da hun kom til Herning Akupunkturklinik.  Efter 5 behandlinger var hendes hedeture væk.  Hun kommer stadig til vedligeholdende behandlinger ca. hver 3. uge, men oplever en lille tilbagevending i hedeturene når hun trækker den længere.

Anette Kristensen kom til klinikken plaget af hedeture og natlig vandladning, (ca. 4 gange hver nat) dette forstyrrede hendes natte søvn kraftigt.  Efter ca. 6 behandlinger var hendes natlig vandladning reduceret til kun en gang om natten og nogle gange slet ikke. Hendes hedeture forekom kun sjældent og var kraftig aftaget i styrke. Anette har ikke haft brug for at holde behandlingerne ved lige. Anette siger at hun har været så glad for behandlingen, at hun anbefaler os til alle hun snakker med om dette område.

Tilskud og priser

På Herning Akupunkturklinik er alle behandlerne RAB registreret, hvilket gør det muligt at få dækket behandlingerne, af de fleste sundhedsforsikringer.

Sygeforsikring Danmark giver også tilskud.

Tilskud på 1. behandling 115 kr.
Tilskud til efterfølgende behandlinger 75 kr. (maks. 715 kr. om året i alt).
Vores priser uden tilskud er 450 kr. pr behandling.

Ring på tlf. 24 94 10 42 og book din tid.