klinikken_facade

Mave- og tarmproblemer

Løs afføring, diarre, hyppig afføring, luft i maven, oppustethed, mavesmerter og forstoppelse

På Herning Akupunkturklinik har vi Speciale i mave- og tarmlidelser og stor succes med vores behandlinger på dette område.

Kinesisk akupunktur og kinesisk medicinske kostråd, er en super effektiv behandlingsform, til de fleste mave- og tarmlidelser. Vi har meget gode resultater med vores behandlinger af løs afføring, hyppig afføring, diarre, luft i maven, oppustethed, mavesmerter, forstoppelse og blødende tyktarmsbetændelse.

Vi har i de sidste 13 år, hjulpet flere hundrede kunder på dette område!

Flere af de teknikker og metoder vi bruger på klinikken, har vi med hjem fra vores efteruddannelser, på forskellige kinesiske medicinske universiteter i Kina, samt kinesiske akupunkturkurser i Europa. Vores behandlingsform er derfor sammensat af de bedste og mest effektive teknikker, fra flere forskellige akupunktur systemer, samt vores erfaring med hvad der virker bedst. Dette har ført til, at vi har udviklet en meget effektiv akupunktur form, til stor gavn for vores kunder.

Et typisk behandlingsforløb

Løs afføring, diarre, hyppig afføring, luft i maven, oppustethed, mavesmerter og forstoppelse

Selv om det lyder utroligt, så er mave/tarmproblemer som løs afføring og hyppig afføring, diarre, luft i maven, oppustethed og mavesmerter, som regel taknemmeligt at behandle, med kinesisk akupunktur og kostråd.

Hvis kunden følger vores kostråd og får behandling ca. 1 gang om ugen, vil der typisk være bedring efter 2 behandlinger og markant bedring efter 3- 4 behandlinger. Efter 5-6 behandlinger er maven typisk helt i orden igen.

Ring trygt til os – vi kan hjælpe lagt de fleste med disse symptomer!

Forstoppelse og hård afføring kan være lidt sejere at behandle og kan nogle gange kræve lidt flere behandlinger. I få tilfælde kan effekten være begrænset efter 6 behandlinger, dog vil langt de fleste opleve bedring.

 

Behandling

Ved behandlingen af mave- og tarmlidelser bruger vi kinesisk akupunktur, til at stimuler forskellige punkter på kroppen, som påvirker fordøjelsessystemet. Dette styrker, kinesisk set, de indre organerne og genskaber balancen i fordøjelsessystemet. Nålene sættes typisk omkring skinnebenene og på maven. Vi benytter dog mange forskellige teknikker og metoder alt efter problemet.

Behandlingen gør som regel ikke ondt, man mærker kun en smule, lige når den tynde nål sættes i, efterfølgende ligger man og slapper af, og mærker dem ikke mere.

Blødende tyktarmsbetændelse (colitis ulcerosa)

Når kunder med blødende tyktarmsbetændelse kommer til os, er det ofte fordi de er desperate og ikke ved, hvad de skal stille op. De har ofte løs afføring med blod 8-10 gange om dagen, og er på højeste dosis af medicin. Vi stiller en kinesisk diagnose, tilbyder behandler og giver kostråd.

Hvis kunden følger vores kostråd og får behandling 1 -2 gang om ugen, vil der typisk være bedring efter 4 behandlinger. Efter 5-6 behandlinger vil der typisk være markant bedring. Efter 6-8 behandlinger, så er alle symptomer typisk væk, og der er afføring 1-2 gange om dagen – uden blod.

Hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig, så ring ind og få en snak om dit specifikke problem.

Succeshistorier fra hverdagen

Kirsten Hansen fra Herning havde haft irriteret tyktarm i 5 år, med diarre 2-3 gange dagligt. I det sidste år var det så slemt, at hun ikke havde lyst til at forlade hendes hjem, fordi hun aldrig vidste hvornår hun skulle på wc.

Dette begyndte at påvirke hende psykisk, så hun besluttede at prøve akupunktur. Efter 10 behandlinger på Herning Akupunkturklinik, så var hendes mave i orden. Kirsten er utrolig taknemlig for, at hun igen er blevet sund og rask og kan gå ud i verden – uden bekymringer.

Tove fra Herning havde gået med svære maveproblemer i et års tid. Hun søgte læge og var til 2 undersøgelser på sygehuset, hvor man fandt divertikler, men de kunne ikke gøre noget for hende. Symptomerne var smerter, forstoppelse, kvalme og opkast. Hun hørte fra en ven, at Herning Akupunkturklinik havde speciale i mave/tarm lidelser og opsøgte os. Efter 7 akupunkturbehandlinger og et par enkelte kostråd, så var maven i orden. Tove anbefaler i dag alle at prøve akupunktur.

Anni fra Viborg var meget syg af blødende tyktarmsbetændelse. Hun havde tabt 8 kg fordi hun ikke kunne tåle medicinen og sov dårligt om natten, fordi hun konstant skulle på wc døgnet rundt. For at undgå en stomi operation som hun var blevet tilbudt, besluttede hun at prøve akupunktur. Efter et behandlingsforløb på Herning Akupunkturklinik betragter hun i dag, sig selv som rask. Hun havde ikke nogle symptomer i det efter følgende år og alle prøver viste at alt var i orden.

Tilskud og priser

På Herning Akupunkturklinik er alle behandlere RAB registreret, hvilket gør det muligt, at få dækket behandlingerne, af de fleste sundhedsforsikringer.

Sygeforsikring Danmark giver også tilskud.
Tilskud på 1. behandling 115 kr.
Tilskud til efterfølgende behandlinger 75 kr. (maks. 715 kr. om året i alt).
Vores priser uden tilskud er 450 kr. pr behandling.

Ring på tlf. 24 94 10 42 og book din tid