klinikken_facade

Cancer

Cancer

Vores kræftpatienter hjælper vi på 3 områder

Smertebehandling
Vi laver smertelindrende behandlinger. Akupunktur er utrolig effektiv til at fjerne smerter. I behandlingen bruger vi oftest kinesisk akupunktur enten lokalt eller ved at stimulerer smertelindrende akupunkturpunkter i nærheden af området. Der kan også benyttes punkter som lindre smerter i hele kroppen.

Behandling mod kvalme
Vi behandler vores kræftpatienter mod kvalme sideløbende med kemobehandlingen. Dette har vi virkelig gode resultater med. Akupunkturbehandlingerne balancerer maven og fjerner kvalmen eller lindre den betydeligt.

Styrker immunforsvaret og de hvide blodlegemer
I kina har man forskningscentre på sygehusene, hvor man bl.a forsker i akupunktur og cancer. Her har man fundet ud af, at hvis man stimulerer bestemte akupunkturpunkter 2 gange om ugen 6-8 uger, så stiger de hvide blodlegemer op til 80 %. Denne metode bruger vi på Herning Akupunkturklinik og det har vi fantastiske gode resultater med. Vi har haft rigtig mange kunder der kommer med for lavt tal af de hvide blodlegemer, hvilket har resulteret i at de har måtte stoppe deres kemobehandling, men efter få uger med akupunktur har deres tal været fine, så de igen har kunne genoptage deres kemoforløb.

Vi behandler også alverdens gener i forbindelse med cancer eller efter kemoforløbet, som f.eks. forstoppelse, tynd mave, hedeture, træthed osv.

Ringe på tlf. 24941042 og book din tid – Vi er klar til at hjælpe dig.