klinikken_facade

Carpal tunnelsyndrom

Carpal tunnelsyndrom

Carpal tunnelsyndrom behandles med kinesisk akupunktur lokalt i hånden, uden om carpal tunnelen og på underarmen oppe ved albuen. Herudover behandles der med fransk øreakupunktur for at fjerne et evt. nakkeproblem. I nogle tilfælde er det nødvendigt at behandle lokalt på skulder og nakken.

Succeshistorie:

Karsten fra Kibæk kom til Herning Akupunkturklinik, med carpal tunnelsyndrom. Han havde først været ved lægen og herefter fået 10 behandlinger ved fysioterapi uden nogen virkning. Han vendte  tilbage til lægen, som henviste ham til Holstebro Sygehus til operation.

For at undgå operation ringede Karsten til Herning Akupunkturklinik og spurgte, om det var noget, vi kunne gøre noget ved. Vi aftalte, at han skulle komme ind og prøve en behandling. Efter første behandling var smerterne og symptomerne mere end halveret. Efter anden behandling var smerterne og symptomer stort set væk, og han var begyndt på sit arbejde igen. Der var dog en lille smule tilbage oppe ved albuen, Efter 3 behandling har jeg ikke set ham siden. Han var utrolig tilfreds med behandlingen og har efterfølgende henvist sine venner og bekendte til klinikken.