klinikken_facade

Løbeskader

Løbeskader

På Herning Akupunkturklinik har vi speciale i løbeskader. Vi hjælper hver uge rigtig mange på dette område. Kinesisk akupunktur er meget effektiv til løbeskader. Vi fjerner typisk de fleste symptomer på 4-6 behandlinger. Vi afhjælper alle former for løbeskader, her under:

– Knæproblemer/smerter: Almindelig overbelastning i knæet, plejer at være forholdsvis lette at fjerne. Typisk 4-6 behandlinger. Flossen Menisken og andre mere dybdegående knæ problemer, kan tage op til 10 behandlinger. Behandles typisk med nåle lokalt.

– Smerter i fodsvang: Smerter i fodsvangen plejer at være forholdsvis let at fjerne, det er ofte væk på 3-4 behandlinger. Vi behandler det med få nåle lokalt.

– Akillessenesmerter: Årsagen er ofte manglende eller ringe udstrækning. Det er typisk væk på 4-6 behandlinger. Vi behandler det med ca. 8 nåle lokalt.

– Hælspore: Smerter i hælen opstået af løb, er som regel let at fjerne, hvis patienten kommer tidligt i forløbet. I disse tilfælde fjerner vi det ofte på 2-3 behandlinger. Men en rigtig hælspore, som patienten har gået med længe, er sværere at fjerne, det taget ofte op til 10 behandlinger. Smerterne plejer at være halveret efter 4-5 behandlinger, men for at fjerne det sidste er vi ofte oppe på 8-10 behandlinger.
Behandlingen er ca. 2-3 nåle lokalt og evt. et par nåle i øret.

– Hofteproblemer/smerter: I mange tilfælde kommer smerterne i hofterne fra lænden, i de tilfælde behandler vi lokalt i lænden og lokalt ved hoften. Hvis problemet kun er i hofterne behandler vi hofterne lokalt. typisk 4-7 behandlinger.

– Led og muskelspændinger: Behandles typisk lokalt i de pågældende muskler og led og evt. nåle der stimulerer meridianbanerne der går igennem det pågældende område. Overspændte muskler, fibersprængning og lignende smerter tager ofte et sted mellem 3-6 behandlinger.

Ringe på tlf. 24941042 og hør hvordan vi kan hjælpe dig.