klinikken_facade

Nakkespændinger, ondt i nakken og piskesmæld

Nakkespændinger, ondt i nakken og piskesmæld.

På Herning Akupunkturklinik har vi stor erfaring og virkelig gode resultater med behandling af nakkespændinger (ondt i nakken). Kinesisk akupunktur er utroligt effektiv til at behandle spændinger og smerter. Vi har hjulpet rigtig mange kunder på dette område de sidste 13 år.       

Et behandlingsforløb tager typisk 3-6 behandlinger, for at fjerne alm. smerter og symptomer.
I svære tilfælde kan det tage 7-10 behandlinger og måske kræve, at man sideløbende også selv laver enkelte strækøvelser.
I sjældne tilfælde kan vi kun reducer smerten.

Hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig, så ring ind og få en snak om dine specifikke problemer.

Behandling af nakkespændinger og smerter i nakken

Vi benytter mange forskellige akupunktur teknikker og metoder. Nogle af disse metoderne, har vi med hjem fra vores efteruddannelser, på det kinesiske medicinske universitet i Kina.

Vi behandler typisk med kinesisk akupunktur, lokalt i nakkemusklerne og evt. i skulderpartiet.

Behandlingen gør som regel ikke ondt, man mærker kun en smule, lige når den tynde nål sættes i, efterfølgende ligger man og slapper af og mærker dem ikke mere.

I mange tilfælde sætter vi mild strøm til nålene, hvilket kan give en kraftigere stimulering og dermed give en stærkere effekt. Ofte bruger vi også fransk øre akupunktur.

Se her, hvordan vi behandler nakkesændinger og hjælper dig af med ondt i nakken.

Årsager til nakke sændinger og ondt i nakken

Der er selvfølgelig mange årsager til nakkespændinger, som forkert arbejdsstilling, fx ved brug af Computer og Ipad og længere varig belastning, samt uhensigtsmæssige bevægelser.

Men i mange tilfælde skyldes nakke spændinger, Stress og Psykisk belastning.

Nakkemusklerne kaldes ofte for stressmuskler, fordi der typisk opstår spændinger her, når man har travlt og derfor ikke ligger mærke til, at man spænder op.

Psykisk belastning bevirker ofte, at man bliver mere anspændt og det medfører derfor ofte nakke- og kæbespændinger. Mange af vores kunder med nakkespændinger er ledere, som er under stort psykisk præs, eller sygeplejersker som er under stort arbejdspræs. Vi har også mange med stress, depresion, angst og lignende. Alt sammen fordi, psykisk belastning ofte sætter sig som spændinger i nakke og kæber.

Succeshistorier fra hverdagen

Claus Sørensen: Gennem godt 14 dage havde jeg fået tiltagende smerter i venstre sides nakke- og skulderområde. Motion og massage hjalp ikke, så jeg kontaktede Herning Akupunkturklinik, fik en gratis diagnose og valgte en behandling. Dagen efter var jeg i bedring, og efter tredje behandling er smerterne permanent forsvundet. Claus Sørensen

Kristine Jensen kom med nakkespændinger og hovedpine. Hun havde tidligere prøvet adskillige behandlingsformer uden resultat, så hun var meget skeptisk. Efter 5 behandlinger var hovedpinen væk og efter 7 behandlinger var nakken i orden.

Else Marie havde haft nakkespændinger i flere år. Hun gik til fysioterapi i ca. 1 år, dette kunne dog kun holde det lidt nede. Efter at havde læst en artikel fra Herning akupunkturklinik besluttede Else Marie sig for at prøve en behandling. Hun fik 10 behandlinger og derefter var spændingerne væk.

Piskesmæld og vægttab

Nadia Huber kom til Herning Akupunkturklinik med piskesmæld og hovedpine. Siden hun kørte galt for 10 år siden, havde hun haft hovedpine stort set hver dag. Efter 5 Behandlinger var hovedpinen og nakkesmerterne væk. Vi behandlede hende samtidig for vægttab og hun tabte 6 kilo i denne periode.

SOVENDE FINGRE OG NAKKESPÆNDINGER

Jette Eriksen havde sovende finger i begge hænder, som trak op i albuerne. Det var især slemt om natten, samtidig havde hun også nakkespændinger. Efter 6 behandlinger på Herning Akupunkturklinik var det væk.

Tilskud og priser

På Herning Akupunkturklinik er alle behandlere RAB registreret, hvilket gør det muligt, at få dækket behandlingerne, af de fleste sundhedsforsikringer.

Sygeforsikring Danmark giver også tilskud.
Tilskud på 1. behandling 115 kr.
Tilskud til efterfølgende behandlinger 75 kr. (maks. 715 kr. om året i alt).
Vores priser uden tilskud er 450 kr. pr behandling.

Ring på tlf. 24 94 10 42 og book din tid