klinikken_facade

Blødende tyktarmsbetændelse (colitis ulcerosa)

Blødende tyktarmsbetændelse (colitis ulcerosa)

På Herning Akupunkturklinik har vi speciale i mave og tarmlidelser og stor succes med vores behandlinger af blødende tyktarmsbetændelse.

Kinesisk akupunktur og kinesisk medicinske kostråd er, en super effektiv behandlingsform til blødende tyktarmsbetændelse. Vi har i de sidste 13 år hjulpet rigtig mange kunder på dette område.

Flere af de teknikker og metoder vi bruger på klinikken, har vi med hjem fra vores efteruddannelser, på forskellige kinesiske medicinske universiteter i Kina, samt kinesiske akupunkturkurser i Europa. Vores behandlingsform er derfor sammensat af de bedste og mest effektive teknikker, fra flere forskellige akupunktur systemer, samt vores erfaring med hvad der virker bedst. Dette har ført til, at vi har udviklet en meget effektiv akupunktur form, til stor gavn for vores kunder.

Et typisk behandlingsforløb

Når kunder med blødende tyktarmsbetændelse kommer til os, er det ofte fordi, at de er desperate og ikke ved hvad de skal stille op. De har ofte løs afføring med blod, måske 8-10 gange om dagen eller mere og er på højeste dosis af medicin, som ikke virker godt nok. Vi stiller en kinesisk diagnose, tilbyder behandler og giver dem kostråd.

Hvis kunden følger vores kostråd og får behandling 1-2 gange om ugen, vil der typisk være bedring efter 4. behandling. Efter 5-6 behandlinger vil der typisk være en markant bedring. Efter 6-8 behandlinger er alle symptomer typisk være væk, og der er kun afføring 1-2 gange om dagen – uden blod.

I de 13 år vi har behandlet på dette område, har vi har vi kunne hjælpe næste alle, der kom til vores klinik. (Kun 4 gange har vi oplevet, at der ingen bedring var efter 6-8 behandlinger.)

Behandling 

Ved behandlingen af mave og tarmlidelser, der bruger vi kinesisk akupunktur til at stimuler forskellige punkter på kroppen, som påvirker fordøjelses systemet. Dette styrker, kinesisk set, de indre organerne og genskaber balancen i fordøjelsessystemet. Nålene sættes typisk omkring skinnebenene og på maven. Vi benytter dog mange forskellige teknikker og metoder, alt efter problemet.

Behandlingen gør som regel ikke ondt, man mærker kun en smule, lige når den tynde nål sættes i, efterfølgende ligger man og slapper af og mærker dem ikke mere.                                                                                                                                      

Succeshistorier fra hverdagen

Anni fra Viborg var meget syg af blødende tyktarmsbetændelse. Hun havde tabt 8 kg, fordi hun ikke kunne tåle medicinen og sov dårligt om natten, fordi hun konstant skulle på wc døgnet rundt. For at undgå en stomi operation, som hun var blevet tilbudt, besluttede hun at prøve akupunktur. Efter et behandlingsforløb på Herning Akupunkturklinik betragter hun i dag sig selv som rask. Hun havde ikke nogle symptomer i det efter følgende år og alle prøver viste, at alt var i orden.