klinikken_facade

Barnløshed

Speciale i Barnløshed – vi har hjulpet rigtig mange…

Vi har 10 års erfaring i behandling af barnløshed og vi har hjulpen patienter fra det meste af Jylland. Vi har bl.a. været på efteruddannelse i Kina på Shanghai Universitetet i akupunktur, ved verdens førende indenfor akupunktur og barnløshed. Vi bruger i dag denne metode på klinikken med stor succes.

I kinesisk medicin siger man, at de organer, der er vigtigst for en graviditet, er nyrerne, binyrerne, milt og pancras samt leveren. Når vi behandler for barnløshed, stiller vi først en diagnose for at finde ud af, hvilke organer der er svækket eller i ubalance.

Hvis patienten har uregelmæssig eller udebleven menstruation, vil vi først skabe regelmæssighed og balance i menstruationscyklussen. Nyrerne og binyrerne er de vigtigste organ i forhold til selve graviditeten. Hvis nyrerne og binyrerne er svækket, vil det være meget svært at blive gravid. Derfor er det yderst vigtigt at finde ud af, hvilke typer ubalancer der er i nyrerne/binyrerne. Til sidst er det vigtigt at styrke milt og pancras (MP), da det er den, der skal holde barnet på plads. De der har oplevet ufrivillig abort, har et MP problem. Dette kan løses med akupunktur. Det er også vigtigt at stille diagnose på manden, da akupunktur kan styrke mandens sædkvalitet. Vi behandler ofte patienter for barnløshed, sideløbende med at de får hjælp fra fertilitetsklinikker. Vi behandler samtidig mod PCO, PCOS og endometriose, hvis patienten har disse problemer.

Behandling af barnløshed:

–         Diagnosestilling

–         Kinesisk akupunktur

–         Fransk øreakupunktur

–         Kostråd

Ringe på tlf. 24941042 og book din tid – Vi er klar til at hjælpe dig.